Setari Cookie-uri

Ghicesti cati bani face Alex Velea intr-o luna? Vei avea o surpriza URIASA

Alex Velea, cantaretul care stie ce vrea.

Proaspat divortat si cu gandul sa-si refaca viata, Alex Velea trage tare sa-si asigure „buzunarul". Cantaretul, care de cateva luni bune e „pe val" si datorita hiturilor, dar si mult-discutatei relatii cu Antonia, a pus mana, se pare, pe un contract foarte profitabil.

Click! a aflat, in exclusivitate, ca Velea va primi 35.000 de euro pe luna pentru a participa la „Te cunosc de undeva".

foto interior si prima pagina: Facebook

Alex Velea e una dintre noile achizitii ale celui de-al cincilea sezon „Te cunosc de undeva", show-ul de la Antena 1 care va debuta in primavara. Iar aceasta nu este singura surpriza pregatita de producatorii care si-au dorit sa improspateze echipa emisiunii.

Surse din Antena 1 au dezvaluit pentru Click! ca Alex Velea va face parte din gasca celor opt care vor avea parte de transformari spectaculoase sezonul acesta.

Citește și:

Alex Velea, care ia 2.500 de euro pentru un concert, a negociat la sange contractul care e pana la inceputul verii, reusind sa ajunga la suma de 35.000 de euro pe luna", spun sursele Click!

Se pare ca Alex n-a uitat-o nici pe iubita lui, Antonia, el cerand ca frumoasa cantareata sa apara intr-una dintre editiile „Te cunosc de undeva". Mai mult, prin contract, solistul nu va avea voie sa mearga la alte televiziuni decat daca va avea o piesa noua si nu va avea voie sa vorbeasca in alta parte despre viata personala.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.