Setari Cookie-uri

Andreea Balan, scandal de proportii la tv. Afla ce i s-a intamplat

Andreea Balan, mai nervoasa ca niciodata.

Bataie pe bani, faima si audienta in showbiz, cu doua mari soliste celebre in prim-plan. Schimbarile din cel de-al cincilea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva" de la Antena 1 le-a invrajbit pe Andreea Balan si Delia Matache, prima fiind inlocuita la masa juratilor de cea de-a doua.

foto interior si prima pagina: Facebook

Noua grila a Antenei 1 a incins spiritele in lumea mondena. Pentru ca s-au facut modificari in formatele mai multor emisiuni, in timp ce multe dintre vedete erau in vacantele de iarna, acestea s-au trezit fie promovate, fie puse pe liber. Este si cazul Andreei Balan, care a ramas fara scaunul de jurata de la „Te cunosc de undeva", fiind inlocuita cu Delia Matache, jurata si la „X Factor".

„Ambele erau in vacanta cand s-au operat modificarile acestea. Delia inca nu s-a intors, este in Asia, pe cand Andreea a revenit recent din Caraibe", ne-a povestit o sursa din Antena 1. Numai ca la intoarcere, Andreea Balan avea sa afle o veste nu foarte placuta pentru ea, solista descarcandu-si sufletul reporterilor Click!

Citește și:

Am fost inlocuita in show-ul de la Antena 1 si nu stiu de ce. Am aflat ca m-au inlocuit cu Delia. Ce sa caute ea acolo? E Delia in stare sa faca show ca mine? Nu a fost in stare sa ridice audientele la «X Factor» si vrea sa o faca acum?

Eu m-am dus de placere, bani am luat doar cat primeam pentru un concert (n.r. 3.000 de euro pe emisiune). Sper sa aflu si eu motivele pentru care am fost inlocuita. Am destule oferte ca sa revin cu un nou show de televiziune", a povestit Andreea, revoltata.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.