Setari Cookie-uri

Se insoara Irinel Columbeanu?

Tatal afaceristului face dezvaluiri.

Dupa cum va spuneam in urma cu cateva saptamani, Irinel Columbeanu are o noua iubita, identica Monica Gabor. Se pare ca afaceristul si-a regasit fericirea in bratele unei tinere brunete. Este vorba despre Alexandra Hodis, fotomodel si castigatoare a concursului Miss Cap Aurora.

Alexandra Hodis este o tanara care vrea sa se afirme in lumea mondena (va aduce aminte de cineva anume?) si seamana leit cu Monica Gabor. Potrivit Click, tanara s-a mutat deja in vila de la Izvorani si i-a luat locul lui Moni (chiar si in cresterea micutei Irina).

Tatal afaceristului face dezvaluiri: tanara Alexandra a fost vazuta purtand un inel de logodna, insa se pare ca cei doi nu se gandesc la casnicie (deocamdata):

"Povestea a inceput in vara, cand Irinel a fost cu Irinuca la Mamaia si fetitei i-a placut atat de mult la mare, incat a stat acolo toata vara. Irinel mai venea la Bucuresti din cand in cand si pe fetita o lasa acolo in grija bonelor. Intre timp, Irinuca a cunoscut-o pe aceasta fata, Alexandra, care e in ultimul an de liceu, si s-au imprietenit.

Citește și:

Mai tarziu, nasul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care il are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.). Irinel a fost si el acolo pentru ca Irinuca si-a dorit sa o revada pe Alexandra, si presa a facut din asta un caz. Fiul meu nu are nicio intentie cu fata aceasta de la Cluj." - a declarat Ion Columbeanu, informeaza Ziarul Ring.

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.