Setari Cookie-uri

Foto: Ce ti-au facut?! Kate Moss, de nerecunoscut in noua campanie Alexander McQueen?

Kate Moss, mai batrana ca niciodata!

Top-modelul Kate Moss, care a implinit 40 de ani pe 16 ianuarie, este noua imagine a campaniei lansate de casa de moda britanica Alexander McQueen, pentru colectia primavara - vara 2014, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Campania isi propune sa surprinda "emblematicul top-model britanic in ipostaza unei femei ce pare din alta lume, intr-un spatiu sumbru si suprarealist", au declarat reprezentantii casei de moda britanice.

Intr-un clip realizat de fotograful Steven Klein in Londra de Est, Kate Moss intra intr-o casa parasita si urca treptele, cadrele suprinse dand impresia ca top-modelul britanic ar fi fost urmarit de cineva.

Pentru realizarea acestui clip, Steven Klein s-a inspirat din thrillerul britanic din anii '60 "Omul care ucide/ Peeping Tom", in care un asasin in serie ucide femeile si foloseste o camera pentru a inregistra expresia ingrozita a acestora in momentul mortii.

Citește și:

Kate Moss, care apare pentru prima oara in campania publicitara a casei de moda, a fost prietena cu Alexander McQueen si a "defilat" sub forma unei holograme in timpul prezentarii colectiei toamna-iarna 2006 a designerului britanic, care s-a sinucis in februarie 2010.

Alexander McQueen a devenit "copilul teribil" al modei dupa ce a fost descoperit de Isabella Blow, care era redactor la revista de specialitate Tatler. Ea a cumparat toate hainele realizate de acesta pentru show-ul sau de absolvire, contra sumei de 5.000 de lire sterline.

In 1996, el a devenit designerul principal al casei de moda Givenchy, succedandu-i lui John Galliano, inainte de a-si uni fortele cu Gucci, care i-a cumparat 51% din companie. Pana la sfarsitul lui 2007, Alexander McQueen avea magazine in New York, Londra, Los Angeles, Milano si Las Vegas. Rihanna si Lady Gaga se numara printre celebritatile care au purtat frecvent tinute create de McQueen, in viata de zi cu zi sau in videoclipuri. Pe 14 iulie 2008, Alexander McQueen si-a lansat un magazin virtual pe site-ul companiei sale, cu linii pret-a-porter si accesorii.

Citește și:

Alexander McQueen s-a sinucis in data de 11 februarie 2010, la o saptamana dupa ce mama acestuia a incetat din viata.

Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii '90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, Kate Moss a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din toata lumea.

Kate Moss a ocupat locul al patrulea in topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume in anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari.

In decembrie 2013, Kate Moss a fost recompensata cu Special Recognition Award, pentru cei 25 de ani de cariera, la gala British Fashion Awards, de la Londra.

foto interior: Facebook

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.