Setari Cookie-uri

Foto: S-AU IMPACAT! Bianca s-a dat de gol! Nimeni nu trebuia sa vada asta!

Este oficial - sunt din nou impreuna.

Bianca si Victor Slav sunt din nou impreuna. Dupa saptamani intregi de discutii si tratate, iata ca Victor a hotarat sa ii mai dea o sansa celei pe care o numea "viitoarea fosta sotie".

Roscata a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie, in care poarta inelul de logodna si verigheta! Fanii au sarit imediat cu comentarii, unii spunand ca nu merita ca Victor sa o primeasca inapoi, altii felicitand-o pentru faptul ca a reusit sa recastige increderea sotului sau.

foto interior si prima pagina: Facebook

Victor tace si face! Potrivit Cancan, "baiatul de la meteo" o conditioneaza pe Bianca. Se pare ca roscata avea planificata o vacanta in Maldive, alaturi de Ana Radu, designerul cu care colaboreaza, insa Victor nu a fost de acord, iar Bianca a fost nevoita sa se conformeze:

"Bianca avea stabilit de multa vreme sa plece impreuna cu Ana Radu, designerul cu care colaboreaza si alte cateva fete in Maldive, dar el i-a impus sa nu se duca. Asa ca Bianca, de dragul lui, s-a conformat si a renuntat pe ultima suta de metri, de dragul lui, chiar daca a pierdut o suma importanta din cauza faptului ca s-a razgandit cu doar cateva zile inainte. N-a avut timp sa trimita pe altcineva in locul ei si sa isi recupereze banii" - a declarat o prietena de-a Biancai potrivit sursei mai sus citate.

Citește și:

Asa cum era de asteptat, Bianca are interzis la intalnirile sau convorbirile cu Cristea. Victor este dispus sa ii mai dea o sansa, conditia fiind ca sotia sa sa nu mai vorbeasca niciodata cu fotbalistul.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.