Setari Cookie-uri

Antonia, urmarita de ghinioane! Afla ce a patit artista

Antonia are parte numai de probleme

Probleme pe linie pentru Antonia. Chiar daca in ceea ce priveste cariera muzicala, cantareata s-a descurcat de minune, iata ca pe celelalte planuri Antonia a avut parte doar de probleme. Anul 2013 nu a fost unul bun pentru artista.

Frumoasa bruneta a divortat de Vincenzo Castellano si inca de atunci lupta pentru custodia fiicei lor, Maya – fetita pe care Antonia o poate vedea doar o data la cateva luni.

foto interior si prima pagina: Facebook

Cantareata nu a avut noroc nici nu linia vestimentara lansata in 2013. Aceasta a incercat sa urmeze trendul vedetelor de peste Ocean, lansand o colectie in vara anului trecut (colectie ce ii poarta numele), formata din colanti, tricouri si costume de baie, toate imprimate cu chipul ei, informeaza ZiarulRing.

Din pacate pentru ea, fanele nu s-au inghesuit sa ii cumpere tinutele. Antonia a incercat sa impulsioneze vanzarile, oferind si cate un autograf la fiecare cumparare de produs… insa in zadar. In final, aceasta a abandonat ideea de a avea propriul brand vestimentar si a renuntat si la pregatirea celorlalte colectii:

Citește și:

A testat piata si a fost cam dezamagita de rezultate. Voia sa lanseze si o a doua colectie, pentru sezonul rece, dar cifrele au dovedit ca nu renteaza.” – a declarat un apropiat al artistei, informeaza sursa mai sus citata.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.