Setari Cookie-uri

Foto: Afla aici cine este noua imagine H&M 2014

Mai bine de atat nici ca se putea.

Dupa Lana del Rey, Beyonce si Vanessa Paradis, este timpul pentru o fata noua pentru noua campanie H&M. Reprezentantii lantului de magazine s-au gandit ca cel mai potrivit "model" pentru colectia Spring este... MIRANDA KERR, fostul ingeras Victoria's Secret! Noi asteptam cu drag propunerile pentru aceasta primavara

foto interior si prima pagina: Facebook

Cantareata Beyonce a avut cateva probleme in colaborarea cu H&M. Frumoasa artista a refuzat ca in noua campanile pentru H&M, fotografiile sale sa fie retusate prin intermediul Photoshop.

Publicatiile straine scriu chiar ca Beyonce s-a infuriat foarte tare, atunci cand a aflat ca exista intentia ca H&M intentioneaza sa foloseasca fotografii retusate cu ajutorul photoshop.

Vedeta nu acceptat decat ca fotografiile in care apare naturala sa fie folosite. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure in adevaratul sens al cuvantului. Beyonce nu are nevoie de astfel de interventii digitalizate, ba mai mult, gestul ei este o reactie absolut fireasca in fata unei lumi care incearca sa ne arate imagini atat de false ale frumusetii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.