Setari Cookie-uri

Foto: Se casatoresc! Cuplul surpriza de la Hollywood

Nunta mare la Hollywood.

Actorii Sean Penn si Charlize Theron s-au mutat impreuna si vor sa se casatoreasca in viitorul apropiat, afirma presa americana, citata de contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Cei doi actori, care au aparut pentru prima data impreuna in public in urma cu trei saptamani, au o relatie care a inceput in urma cu doua luni. Starul american s-a mutat deja in locuinta in care actrita sud-africana locuieste alaturi de fiul ei adoptat, Jackson, in varsta de doi ani.

"Sean este indragostit pana peste cap de Charlize si de fiul ei Jackson", a declarat o sursa citata de site-ul RadarOnline.com.

"El devine o cu totul alta persoana cand se afla langa Charlize, ea reuseste sa scoata la lumina partea amabila si amuzanta a lui Sean, pe care nu foarte multe persoane au reusit sa o vada. Daca l-ar vedea pe acest barbat in toata firea harjonindu-se cu Jackson in curtea casei lui Charlize, avand un zambet larg pe fata, detractorii lui Sean ar fi uluiti. Charlize il face pe Sean sa nu se ia prea in serios", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

"Cei doi au inceput sa vorbeasca despre casatorie in ultimele doua saptamani, iar Sean s-a mutat in casa lui Charlize. Ea nu a vrut niciodata sa se casatoreasca, dar acum, dupa ce l-a vazut pe Sean interactionand atat de bine cu Jackson, a inceput sa-si schimbe parerea. Multa vreme, Charlize a crezut ca va trai doar alaturi de fiul ei, Jackson, si se impacase cu ideea. Discutia despre casatorie reprezinta un nou inceput pentru Charlize".

Desi relatia celor doua vedete pare sa evolueze extrem de repede, prietenii lui Sean Penn, in varsta de 53 de ani, si ai lui Charlize Theron, in varsta de 38 de ani, spun ca acest lucru era oarecum de asteptat.

"Se cunosc de peste un deceniu si au fost intotdeauna prieteni buni. Nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni faptul ca lucrurile devin serioase intre ei foarte repede", a declarat un prieten al cuplului.

Citește și:

Starul american intentioneaza sa il adopte pe fiul actritei Charlize Theron daca se va casatori cu aceasta, afirma un alt apropiat al actorului.

foto interior: Guliver/ Splash News

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.