Setari Cookie-uri

Foto: Uite cum s-a pozat Bianca imediat dupa anuntul divortului!

Victor sufera, ea se relaxeaza.

Este (aproape) libera! - si se pare ca asta este tot ce conteaza pentru ea.

Bianca si Victor au fost surprinsi ieri de paparazzi Cancan in timp ce ieseau din biroul notarului. Acestia au confirmat zvonurile - au divortat! Cand au iesit din cabinet, cei doi se tineau de mana si pareau mai abatuti ca niciodata. Roscata a marturisit ca acesta este unul dintre cele mai grele momente din viata sa.

La doar cateva minute de la despartirea de fostul sot, Bianca a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care apare cu zambetul pana la urechi. Imaginea este realizata in masina, imediat dupa ce ea si Victor si-au spus "La revedere".

"Zambeste, cu siguranta te vei simti mai bine! O zi frumoasa tuturor!" - este mesajul ce insoteste fotografia.

Bianca si Victor Slav au 30 de zile la dispozitie pentru a se razgandi cu privire la decizia luata.

Citește și:

Pe 7 ianuarie Victor Slav anunta in emisiunea lui Maruta ca divorteaza de Bianca:

"Daca stiu ca a plecat cu Cristea la Paris? Eu stiu atat: Sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Eu atat stiu! Joi seara nu a mai fost acasa, mi-a dat cumva de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vorbit pe internet, am sunat-o, nu mi-a raspuns. Cand am intrebat-o ce faci, nu mi-a raspuns si mi-am dat seama ca este cu cineva.

Nu este un capat de tara, nu suntem primii care au zis ca pot si de fapt nu pot. De astazi, Bianca devine viitoarea mea fosta sotie. Nu conteaza unde a plecat, cu cine. Atata timp cat sotul tau nu stie de tine timp de 4 zile, nu este ok. Eu sunt un om demn, nu am vorbit niciodata urat despre foatelel mele relatii, fostele mele iubite. Da, divortez!" - a declarat Victor Slav.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.