Kudika
7 Februarie 2014

Monica Gabor, in pragul depresiei.

Monica Gabor a ajuns la capatul puterilor. Vedeta se destainuie fanilor si prietenilor sai de pe pagina personala de Facebook, marturisind ca este mai trista ca niciodata si ca sufletul sau nu isi poate gasi alinare.

Se pare ca pierderea mamei sale si absenta fiicei sale, Irina, sunt un factor important al instabilitatii sale emotionale:

foto interior si prima pagina: Facebook

Astazi, ca in ultimul timp de fapt, ma tot gandesc la viata mea si la viata in general. Oare cati dintre noi ne simtim apreciati, respectati si indraznesc sa spun: IUBITI? Cate sacrificii facem pentru ca "sa fie bine" si totusi toate aceste renuntari sunt percepute ca si cum respectivelor persoane li se cuvine totul. Totul...inclusiv principiile noastre de viata, viata insasi.

Vreau sa cred ca sunt oameni printre noi care inteleg ca suntem cu totii fiinte umane, ca avem un suflet, dar mai ales ca suntem cu totii similari si diferiti in acelasi timp. Ce reprezinta pentru anumite persoane o vorba aruncata in vant pentru altii poate fi inceputul sangerarii unei rani. Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera cu lucrurile pozitive care ni se intampla, dar nu se inchid. Mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise.

Pe de alta parte este atat de usor sa te ranesti pe veci cu propriile tale ganduri, deci in concluzie cred ca depinde de noi cum decidem sa percepem ce ni se intampla. Eu inca nu am reusit sa detin aceasta arta...Voi cum acceptati realitatea voastra si cum reactionati cand va simtiti subapreciati?” – scrie Monica Gabor pe pagina sa de Facebook.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: