Setari Cookie-uri

Foto: Nicoleta Luciu, cu fata invadata de bube!

Fata ei a ajuns un crater.

Nicoleta Luciu a fost prezenta in platoul emisiunii WowBiz, unde a aparut cu o esarfa infasurata in jurul fetei. Vedeta a mers in platou pentru a vorbi de cosmarul prin care trece.

Doamna Zsolt spune ca nu stie care este motivul - peste noapte s-a trezit cu tenul plin de bubite. In decursul catorva zile pielea s-a umflat, fata deformandu-se complet. Vedeta si-a cerut scuze pentru aceasta aparitie, insa trebuia sa spuna lumii ce se intampla cu ea:

"Ma scuzati ca am aparut asa, dar ma simt mult mai lejer, am incercat sa imi coafez parul de asa natura incat sa imi acopere fata", s-a scuzat Nicoleta, informeaza WowBiz.

Vedeta a fost de acord sa se demachieze in timpul emisiunii si sa isi arate adevarata fata:

"Acum o luna si un pic au aparut niste bubite si in doua zile nu am mai putut sa ies pe strada. Prima data am incercat sa ma tratez singura acasa, evolutia a fost nefasta, s-au inmultit mai rau. Am inceput sa rup bubitele si am ramas cu semne pe fata. O singura buba de-asta imi trecea dupa o saptamana, cam 10 zile.

Citește și:

Inca nu stiu cauza. Eu am grija cu dieta, am grija cu igiena, la mine in casa se stie ca primul lucru te descalti, te dezbraci si te speli pe maini. Pielea mea daca stai sa o analizezi este foarte bine intretinuta. Am consultat mai multi medici care mi-au dat altceva. Au fost foarte importante gelurile pentru intretinere si curatare. Le tin ca pe niste lucruri sfinte. Trebuie sa tin ordinea cu care ma dau.

Duminica m-am trezit cu o durere foarte mare de cap, nu mai vedeam foarte bine, ma tineam de pereti. Am rugat in casa pe cineva sa sune la salvare. Au venit si m-au bagat pe perfuzii. Inainte de eruptia asta am mai avut o cadere, mi-a fost rau toata ziua si tot asa am fost pe perfuzii. Dupa aceea au inceput sa imi apara cateva bubite pe fata dar nu le-am dat importanta. Cele din zona barbiei ma dureau pana la radacina dintilor." - a mai spus aceasta.

Citește și:

foto interior: captura WowBiz.

foto prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.