Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata fata Madonnei la 55 de ani?

Madonna, complet schimbata.

Cum arata Madonna la 55 de ani? - ca o papusa.

Cantareata a postat mai multe imagini pe contul sau de Facebook, in care se lauda cu un ten de bebelus. Operatiile estetice si tratamentele de zeci de mii de euro au intinerit-o cu cel putin 15 ani, iar acum Madonna este de nerecunoscut.

Tenul ei este atat de intins, incat nici sa zambeasca nu mai poate.

foto: Facebook

Madonna are o aparitie pusa la punct de fiecare data cand iese pe strada. O armata de stilisti si de makeup artisti sunt mereu la dispozitia vedetei.

In urma cu cateva saptamani, vedeta a avut o aparitie de groaza. Probabil ca artista le-a dat liber tuturor si a iesit din casa aratand aproape ca o femeie obisnuita. Am spus aproape.

Nu avem nimic impotriva pantalonilor de sport asortati cu pricepere la o pereche de papuci de cauciuc. In cele din urma, nu te poti astepta sa arate ca o diva in fiecare secunda a vietii sale pentru ca, nu-i asa, chiar si Madonna e om.

Citește și:

Insa ce a atras foarte mult atentia este esarfa infasurata in jurul fetei, moda lansata de Michael Jackson. Noi nu putem decat sa ne intrebam daca pe vedeta a tras-o curentul de la Hollywood si s-a umflat vreo masea sau incep sa se arate efectele neplacute ale numeroaselor operatii estetice.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.