Setari Cookie-uri

Foto: Adevarata fata a Mihaelei Radulescu! Cum arata vedeta fara pic de machiaj?

Mihaela Radulescu, complet naturala.

Mihaela Radulescu, femeia perfecta?

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care nu poarta machiaj - si arata incredibil. Cu un maiou negru lejer, bratarile numeroase si parul lasat liber, Mihaela este mai frumoasa ca niciodata.

Mihaela este adepta stilului sanatos - vedeta mananca foarte sanatos, iar in fiecare dimineata aceasta face miscare (chiar si jumatate de ora). Singura operatie estetica pe care si-a facut-o este cea a implanturilor mamare.

foto interior si prima pagina: Facebook

Mihaela Radulescu se considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si personal. Vedeta se lauda cu un copil de nota 10, premiant in Monte Carlo, si un iubit care o rasfata si ii face toate poftele. Din pacate, un singur aspect le umbreste povestea frumoasa: nu vor putea avea copii. Invitata la un eveniment in Capitala, Mihaela a declarat pentru jurnalistii Click ca intre ea si Dani lucrurile stau mai bine ca niciodata.

Citește și:

„Am citit prin presa ca am primit inelul de logodna, ca ma marit... Nici vorba! Ne e bine asa. De ce sa schimbam ceva ce merge bine?! Un bebelus, din pacate, nu va veni, pentru ca problemele de sanatate nu-mi permit", a dezvaluit Mihaela Radulescu.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.