Setari Cookie-uri

Top 4 Mesaje inspirationale postate de Bianca Dragusanu pe Facebook! Citatele au strans zeci de mii de like-uri

Bianca Dragusanu traieste in citate.

Bianca Dragusanu sufera dupa Victor Slav. La indemnul prezentatorului tv, roscata a semnat actele de divort, iar in mai putin de 30 de zile aceasta va fi din nou libera.

Parasita de cei dragi, Bianca a inceput sa posteze tot mai des pe Facebook citate inspirationale, care sa ii faca ziua mai frumoasa.

Vedeta regreta faptul ca a plecat cu Adrian Cristea la Paris, fapt ce a dus la destramarea casniciei sale. Multi o acuza pentru ca si-a distrus casnicia, insa mai exista si cativa fani adevarati, care sunt alaturi de ea si ii lasa comentarii de incurajare.

"Dumnezeu da cele mai grele batalii celor mai puternici soldati"

"Toti se pare ca au idee ce ar trebui sa faca ceilalti cu viata lor, dar niciunul cu propria viata" P.Coelho

"Multumesc, Doamne, pentru ca ma trezesti dimineata. Multumesc, Doamne, pentru familia mea. Multumesc, Doamne, pentru tot ce am in viata"

Citește și:

"Ia fiecare incercare ca pe o provocare,fiecare esec ca pe o lectie,fiecare reusita ca pe o binecuvantare, fiecare bucurie ca pe un dar....ia fiecare sfarsit ca pe un nou inceput!" - sunt citatele care au strans mii de like-uri pe Facebook.

Victor Slav a acceptat sa acorde un mic interviu, in care sa vorbeasca despre Bianca si relatia dintre ei.

"Am fost la notar, amandoi, ca doi oameni civilizati. O sa facem ce credem de cuviinta. Eu am facut ce am spus pana la urma, nu m-a influentat nimeni.


Daca mai exista sentimente sau nu, este doar problema noastra. Ei bine, doamnelor si domnilor, nu a fost o facatura. Si de aici trageti dumneavoastra concluzia daca mai sunt sentimente.
" - a declarat Victor Slav, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.