Setari Cookie-uri

Foto: Cu cate il imparti? Cate femei are iubitul Ramonei Gabor! Orice barbat si-ar dori sa fie in locul lui!

Iubitul Ramonei Gabor, un barbat norocos.

Multe femei erau invidioase pentru succesul sau: a parasit Romania pentru a fi model in Dubai, insa si-a gasit un miliardar frumos care sa o intretina si sa o trateze precum o printesa. Credeam ca Ramona Gabor l-a prins pe Dumnezeu de picioare si traieste mai ceva ca in Rai. Dar iata ca nu este asa!

Se pare ca ea nu este singura care se bucura de banii arabului - ci mai sunt inca patru ca ea, care mai de care mai inalta, mai frumoasa, mai bruneta. De ziua aniversara a iubitului sau, cei doi au mers in Londra, la un restaurant faimos... insa nu au petrecut seara in doi, ci in sase! Se pare ca arabul nu are o amanta, ci un intreg harem!

Ramona a postat pe contul sau de Facebook, doua fotografii in care se lauda cu fetele frumoase, "prietene" ale lui Ahmad Daham (viitorul logodnic al Ramonei).

"Happy birthday, my love!" - este mesajul care insoteste imaginile.

Citește și:

"Sunt fericita. Nu am multe de zis despre el. Ma face fericita si el este omul pe care intotdeauna am visat sa il intalnesc. Nu vreau sa precipit lucrurile, dar imi vad viitorul cu el.” - declara Ramona in urma cu cateva saptamani.

Ea isi vede viitorul cu el... dar el il vede cu ea? Sau cu toate?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.