Multe femei erau invidioase pentru succesul sau: a parasit Romania pentru a fi model in Dubai, insa si-a gasit un miliardar frumos care sa o intretina si sa o trateze precum o printesa. Credeam ca Ramona Gabor l-a prins pe Dumnezeu de picioare si traieste mai ceva ca in Rai. Dar iata ca nu este asa!

Ramona Gabor, cumparata pe 6.000 de euro in Dubai. Adevarul despre viata ei de printesa!

Se pare ca ea nu este singura care se bucura de banii arabului - ci mai sunt inca patru ca ea, care mai de care mai inalta, mai frumoasa, mai bruneta. De ziua aniversara a iubitului sau, cei doi au mers in Londra, la un restaurant faimos... insa nu au petrecut seara in doi, ci in sase! Se pare ca arabul nu are o amanta, ci un intreg harem!

Ramona a postat pe contul sau de Facebook, doua fotografii in care se lauda cu fetele frumoase, "prietene" ale lui Ahmad Daham (viitorul logodnic al Ramonei).

"Happy birthday, my love!" - este mesajul care insoteste imaginile.

"Sunt fericita. Nu am multe de zis despre el. Ma face fericita si el este omul pe care intotdeauna am visat sa il intalnesc. Nu vreau sa precipit lucrurile, dar imi vad viitorul cu el.” - declara Ramona in urma cu cateva saptamani.

Ea isi vede viitorul cu el... dar el il vede cu ea? Sau cu toate?

foto interior si prima pagina: Facebook

Foto: Ramona Gabor, schimbare RADICALA de look! Seamana cu Bianca Dragusanu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: