Setari Cookie-uri

Imagine rara: Antonia, doar in sutien! Poza care a strans 5.000 de like-uri intr-o ora!

Antonia, din nou slaba.

Antonia se lauda cu noua silueta. Vedeta a reusit sa scape de kilogramele in plus si se simte mai bine ca niciodata. Daca inainte avea colacei pe abdomen, iata ca acum acestia s-au transformat in six packs!

Cantareata a postat recent pe contul de Facebook o fotografie care a reusit sa stranga peste 5.000 de like-uri in doar o ora de la postare. Bruneta este in timpul unei sedinte foto si poarta doar lenjerie intima neagra: sutien sexy cu snur si chilotei cu talie inalta.

foto interior si prima pagina: Facebook

Antonia a investit mii de euro pentru a slabi. Aceasta si-a angajat un antrenor personal care sa o ajute sa revina la silueta perfecta

"Antonia s-a ingrasat mult in ultima perioada, dar duce o lupta destul de grea. A luat aproximativ opt kilograme, asta si din cauza programului incarcat. Se imparte intre concerte, inregistrari, sala si familie. De asemenea, programul de alimentatie e unul haotic.

Citește și:


Mananca numai din benzinarii, mult fast-food... Pe de-o parte, e si vina ei si trebuie sa si-o asume. Merge la sala, are instructor personal, pe care il plateste undeva intre 1.000 si 1.500 de euro. El o ajuta mult, o motiveaza, dar... mancatul din benzinarii da mai multe roade decat sala
", a declarat pentru Ziarul Ring o prietena apropiata a Antoniei.

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.