Setari Cookie-uri

Foto: Este sau nu insarcinata? Lavinia Parva lamureste situatia!

Lavinia Parva vorbeste despre sarcina sa.

Presa romana a vehiculat ca Lavinia Parva este insarcinata. Paparazzi au surprins-o pe cantareata cu "burtica" si imediat au spus ca este gravida cu Stefan Banica Jr... apoi au aparut zvonuri conform carora Lavinia s-ar fi ingrasat din cauza unei probleme pe care o are cu glanda tiroida.

Deranjata de faptul ca nu mai are liniste din cauza acestor speculatii, artista a hotarat ca este timpul sa clarifice lucrurile:

"Dragilor va multumesc ca sunteti din ce in ce mai multi, aici, pe pagina mea de facebook. Vreau sa stiti ca am devenit mai activa in mediul virtual pentru ca vreau sa comunic cu voi si pentru ca sunt anumite informatii ce apar care nu sunt deloc adevarate. Greutatea mea este cel mai nou subiect de discutie, gasesc asta cumva amuzant, pentru ca a fost mereu constanta si asta se poate observa destul de usor. Sunt o femeie cu forme , care da are grija de silueta ei ca orice alta femeie!

Citește și:

Faptul ca as suferi de glanda tiroida este o fabulatie:)) as putea sa va spun dragilor ca sunt sanatoasa tun:)) ....Va pup, va imbratisez si sa fim sanatosi!" - este mesajul postat de iubita lui Stefan Banica Jr pe contul personal de Facebook.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.