Paula Seling si Ovi vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Copenhaga (Danemarca), cu piesa "Miracle", castigatoare a finalei selectiei nationale a Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la Teatrul "Sica Alexandrescu" din Brasov, si a fost difuzata in direct la TVR, informeaza Mediafax.

Piesa "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu (Ovi), a fost compusa de Ovidiu Cernauteanu, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg si Frida Amundsen.

Romania va intra in a doua semifinala a concursului Eurovision, care se va desfasura pe 8 mai, la Copenhaga, in Danemarca. Finala internationala a concursului Eurovision va avea loc pe 10 mai si va putea fi urmarita, de asemenea, la TVR.

Melodia "Miracle", care va reprezenta Romania la Eurovision, a fost aleasa in urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) si prin televoting (50%).

Juriul selectiei nationale a Eurovision a fost format din: Madalin Voicu (presedintele juriului), Alexandra Cepraga, Nico, Nancy Brandes si Bobby Stoica.

Madalin Voicu a anuntat pe scena de la Brasov direct melodia castigatoare a selectiei nationale, respectiv "Miracle", interpretata de Paula Seling si Ovi.

In urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mirela Vaida Boureanu (12 puncte), Paula Seling si Ovi (10 puncte) si Anca Florescu (8 puncte).

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: