Setari Cookie-uri

Foto: Una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood este INSARCINATA!

Surpriza la Hollywood.

Actrita americana Scarlett Johansson este insarcinata cu primul ei copil, care se va naste la sfarsitul acestui an, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013. Cuplul nu a anuntat pana in prezent data nuntii.

foto: Guliver/ Splash News

Potrivit tmz.com, informatia despre sarcina actritei a fost confirmata saptamana aceasta chiar de Dauriac - proprietarul unei agentii de publicitate -, care a declarat pentru site-ul de stiri mondene ca Johansson este insarcinata in cinci saptamani.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan.

Citește și:

Succesul mondial obtinut de "Rataciti printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, in 2003, i-a adus premiul BAFTA si i-a relevat talentul artistic in fata lumii intregi, ajutand-o sa devina apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" si "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

foto prima pagina: DepositPhotos.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.