Setari Cookie-uri

Nu scapa de probleme! Angelina Jolie, din nou pe masa de operatii

Angelina Jolie trece prin momente dificile.

Angelna Jolie a declarat recent ca se pregateste pentru o noua operatie. Actrita a fost de acord sa acorde un interviu revistei Entertainment Weekly, in care a vorbit despre problemele de sanatate:

Urmeaza sa iau decizia de a face o noua interventie chirurgicala. Momentan astept sfaturile medicilor care au avut grija de mine si care ma pregatesc zi de zi pentru infruntarea acestei noi etape din viata mea.


Aceasta noua interventie presupune extirparea ovarelor pentru indepartarea oricarui risc de aparitie a cancerului.
” – a declarat Angelina Jolie potrivit sursei mai sus citate.

Anul trecut, frumoasa actrita a scris pentru New York Times un articol intitulat “Optiunea mea medicala”, in care vorbeste deschis despre deciziile sale cu privire la aceasta situatie. Se pare ca a ales sa faca operatia de mastectomie din cauza faptului ca este purtatoare a unei gene problematice, care creste riscul de cancer ovarian si de cancer la san.

Citește și:

Inainte de operatie, medicii i-au spus actritei ca prezinta un risc de 87% sa dezvolte cancer mamar si un risc de 50% pentru cancerul ovarian. In urma acestor interventii, riscul cancerului la san a scazut, ajungand la 5%.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash New

Mama vedetei a murit la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului:

Mama mea s-a luptat cu cancerul timp de aproape zece ani. A murit la 56 de ani. A rezistat destul incat sa isi cunoasca primul nepot si sa il tina in brate. Dar restul copiilor mei nu au avut sansa sa o cunoasca si sa afle ce fiinta plina de gratie era.” – a mai spus Angelina.

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.