Bianca Dragusanu este mai fericita ca niciodata: rade, zambeste si se bucura de viata. Portofelul e plin de bani, iar ea si Victor se inteleg mai bine ca niciodata (chiar daca au divortat).

Vedeta a marturisit recent ca NU REGRETA absolut nimic din ce a facut si ca daca i s-ar mai oferi inca o sansa sa isi ia viata de la inceput, ar vrea sa fie exact ca acum:

"Daca ar fi sa imi retraiesc viata, as face fix aceleasi greseli." - a declarat Bianca, informeaza Click.

Bianca a acceptat sa vorbeasca si despre relatia cu Victor. Fosta doamna Slav a intrat in direct prin telefon la o emisiune Antena1 si a spus ca se intelege de minune cu prezentatorul de la meteo:

"Avem o relatie normala, avem lucruri de rezolvat. Am iesit la restaurant. Practic, actul de casatorie a distrus tot. A fost optiunea noastra sa ne casatorim. A fost decizia noastra. Aseara, nu a dormit la mine. Am fost la un eveniment si am plecat insotiti fiecare de paparazzi. In momentul de fata suntem bine asa cum suntem. Ne intelegem bine.

Daca am o problema, apelez la el si ma ajuta. Am observat ca, atunci cand am spus ca ne iubim, nimeni nu ne-a crezut. Cand ne-am despartit, toata lumea ne intreaba daca ne mai iubim. Victor este un sprijin pentru mine. Reprezinta un echilibru pentru mine. Lasam sa se vindece ranile si vedem ce vrea Dumnezeu." - a marturisit Bianca.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: