Setari Cookie-uri

Foto: Este de nerecunoscut! Uite cum a ajuns sa arate Oana Zavoranu

Nici nu iti dai seama ca este ea.

Oana Zavoranu se pregateste de lansarea primei sale linii vestimentare. Si pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei, a hotarat ca ea sa fie modelul de prezentare. Vedeta a participat recent la o sedinta foto in care a imbracat toate tinutele posibile.

In imaginile aparute pe internet, Oana este extrem de schimbata. Fosta sotie a lui Pepe este mai slaba ca niciodata, are un abdomen bine lucrat (si toata lumea stie ca Oana nu este adepta sportului, ci a operatiilor estetice) iar trasaturile fetei sunt "masculine".

Mandra de noua sa colectie, bruneta a postat imaginile pe contul personal de Facebook.

Credeti ca este mana Photoshopului?

Oana Zavoranu urmeaza exemplul Biancai Dragusanu si se lanseaza in moda. In timp ce fosta doamna Slav se ocupa de rochii elegante de seara, iata ca Zavo vrea sa promoveze tinute care ii definesc stilul vestimentar.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Abia astept sa va ofer o colectie "SEXYCOOL" by Oana,care sa va bucure zilele este extrem de important sa te imbraci CUM SIMTI,CUM TE AVANTAJEAZA SI CUM ITI STA BINE:)))....si sa va faca sa va simtiti f---ing sexy cool & free:)))....it's my life i can do what i want to,it's my mouth,i can say what i want to....it's my body i can wear what i feel too (este viata mea, pot face ce vreau, este gura mea, pot spune ce vreau, este corpul meu, pot purta ce vreau)" - este mesajul postat de Oana.

Voi ati purta asa ceva pe strada?

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.