Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Bianca Dragusanu cu breton? Nu ii sta bine deloc

Bianca Dragusanu, look nepotrivit pentru ea.

Cand nu mai are ce sa posteze, Bianca Dragusanu da un search prin pozele din arhiva laptopului pana gaseste ceva interesant.

De data aceasta fosta doamna Slav (si probabil viitoarea doamna Cristea) a pus pe contul de Facebook o imagine cu ea de acum patru ani. Vedeta se lauda fanilor sai ca avea breton, parul extrem de lung si drept.

"Un look cu breton de acum 4 ani;)) Voi cum aratati acum 4 ani?" - este mesajul care insoteste imaginea.

Imbracata intr-o bluza simpla alba (culmea, fara vedere la sani), cu ochelari supradimensionati si un colier lung, Bianca zambeste mai increzatoare ca niciodata la camera.

Cand spui Bianca Dragusanu, te gandesti la pantofi cui, silicoane la vedere, buze marite, machiaj in exces, tinute provocatoare, rochii scurte... dar iata ca Bianca a decis ca este timpul pentru o schimbare RADICALA de stil (nu stiu cat va dura asta).

Citește și:

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care poarta o tinuta de primavara, din propria colectie. Imaginea este realizata in timpul sedintei foto si infatiseaza o Bianca diferita de cea pe care o stiam noi.

Mult mai eleganta si cu un machiaj smokey eyes (insa nu vulgar) fosta doamna Slav pare de nerecunoscut. Rochita, cu model de flori imprimate, se aseaza perfect pe silueta ei si, culmea, nu are deschidere la decolteu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.