Setari Cookie-uri

Pe cine va alege fetita Antoniei?

Veste trista pentru Antonia.

Judecatorii ar putea cere sa o audieze pe Maya in razboiul pentru custodie dintre cantareata si Vincenzo Castellano.

E mica, iar tot ce o inconjoara acum este o joaca continua. Insa tocmai inocenta si sinceritatea unui copil de aproape patru ani pot cantari extrem de mult pentru judecatori, care ar putea cere si parerea Mayei, in lupta care se duce intre Antonia si Vincenzo pentru custodia fetitei lor.

foto interior si prima pagina: Facebook

Razboiul care se duce acum pentru micuta Maya (4 ani) se inteteste pe zi ce trece. Daca Antonia este rezervata in declaratii, preferand sa-si lase avocatul sa-si faca treaba, Vincenzo are, pe langa aparatorul sau, sustinerea neconditionata a tatalui sau, care nu s-a sfiit sa "dea din casa".

Ciro Castellano a pus-o la zid pe nora sa, spunand lumii intregi ca Antonia i-a recunoscut ca are alta relatie.

Citește și:

"Mi-a spus ca are o alta relatie si ca tine la altcineva. Daca Antonia este cu Alex Velea, Vincenzo nu vrea ca fiica lui sa traiasca cu un alt barbat", a spus socrul Antoniei. Si asta nu ar fi singura "vina" a cantaretei, rudele lui Vincenzo mizeaza pe faptul ca Maya este legata complet de Italia.

"A fost nascuta in Italia, vorbeste numai italiana, iar in Romania a stat 3-4 luni. Asta e problema", a explicat Ciro Castellano.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.