Setari Cookie-uri

Antonia, disperata! Noi probe in dosarul de custodie al Mayei

Antonia nu stie ce sa mai faca.

Antonia si fostul sot, Vincenzo Castellano, sunt in plin razboi pentru custodia fiicei lor, Maya.

Noi probe ale dosarului au fost facute publice. Cantareata sustine ca fiica sa este sechestrata in Italia. Se pare ca italianul a luat-o pe Maya din Romania sub pretextul ca o duce intr-o scurta vacanta la bunici si de atunci nu a mai lasat-o sa vina inapoi.

"Motivele ce au determinat prezenta cerere sunt reprezentate de faptul ca paratul retine fetita fara vointa reclamantei in casa parintilor sai din Italia, din luna iunie a anului 2013, imediat dupa ziua de nastere a paratului.

Acesta a scos fetita din tara pentru o scurta vacanta la bunici, vacanta ce s-a transformat in refuzul de a o mai aduce inapoi langa reclamanta, asa cum promisese initial. Asa cum s-a dovedit ulterior, promisiunea sa a fost facuta in mod mincinos, numai pentru a obtine acordul reclamantei in vederea calatoriei in Italia." - se arata in dosarul pentru custodia Mayei, informeaza AntenaStars.

Citește și:

Avocatul familiei Castellano a declarat pentru ziarul Libertatea ca Antonia nu este mama care vrea sa para in ochii presei:

Antonia nu are raspunsuri serioase legate de fetita, care nici nu stie sa vorbeasca romaneste. Sase luni nu a dat nici macar un telefon. A renuntat la dreptul de mama, are mari probleme cu capul. A inscris fata la o gradinita privata, dar nu a dus-o nici o zi acolo. De ce a facut asta? Pai, a depus la dosar dovada ca a platit 1.200 de lei taxa, ca sa arate ce mama grijulie e... Fetita are cetatenie italiana.

Intrebati-o pe Antonia de ce nu a vrut sa aiba cetatenie romana? De ce nu a facut niciodata o cerere in acest sens? De ce i-a amenajat camera abia acum o luna, data care coincide cu depunerea ordonantei si a divortului?

In plus, avocatul completeaza cu o declaratie care nu o pozitioneaza pe Antonia intr-o postura de „super-mama”: “Vincenzo mergea impreuna cu ea (Antonia, nr) in cazinouri, nu juca de unul singur, pariau cot la cot”.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.