Setari Cookie-uri

Foto+Video: Iti vine sa crezi ca are 67 de ani?

Vedeta care refuza sa imbatraneasca.

Are 67 de ani si nu arata deloc precum o bunicuta... ci din contra - este mai activa, mai sexy si mai frumoasa ca niciodata. Cher demonstreaza ca poate sa dea timpul inapoi (Turn Back Time) si sa arate mai bine ca niciodata.

Cantareata Cher se afla in plin turneu. La fiecare concert artista schimba cele mai hot tinute, care sa ii puna in valoare corpul bine lucrat. Culmea, nici tocurile nu par a fi o problema pentru frumoasa vedeta.

Ce-i drept, Cher a exagerat cu operatiile estetice in zona fetei. Avand in vedere ca are 67 de ani, te-ai astepta ca pe fata acesteia sa apara mai multe riduri. Surpriza - tenul cantaretei este atat de bine intins incat nici sa zambeasca nu mai poate.

Citește și:

foto Guliver/ Splash News

Recent artista a prezentat coperta noului sau album, Closer to the truth. Pentru acest album, Cher si-a dorit o schimbare radicala si a optat pentru o nuanta de blond.

In fotografia promotionala, artista apare imbracata doar in lenjerie intima. Cu un look extrem de natural, machiaj simplu si o coafura lejera, Cher pare mai frumoasa ca niciodata.

In ceea ce priveste accesoriile, aceasta a optat pentru inele sofisticate pentru toate degetele.

foto: Twitter

In ceea ce priveste silueta, Cher merita tot respectul nostru. Vedeta poate purta oricand o tinuta sexy (chiar si colanti) si va arata incredibil de bine.

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.