Bianca Dragusanu a hotarat sa vorbeasca deschis despre ce se intampla intre ea si Victor Slav. Presa vehiculeaza ca sunt din nou impreuna, altii sunt de parere ca aceasta este doar o miscare de imagine... dar care este adevarul?

De data aceasta roscata nu a mai mers pe la nicio emisiune tv pentru a face "dezvaluiri incredibile. Bianca a apelat la Facebook pentru a isi dezvalui sentimentele:

"Pentru mine, Victor nu este un pariu sau o ambitie! Este omul pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi intotdeauna, dar pe care sunt constienta ca l-am pierdut! Stiu ca relatia noastra este compromisa si sunt perfect constienta ca visul frumos s-a terminat. Astfel, nu aveam cum sa declar vreodata ca mi-am propus sa-l conving pe Victor ca, pana la toamna, sa ma ia din nou de sotie!

Regret ca s-a ajuns pana intr-acolo incat sa mi se puna vorbe inventate in gura si "multumesc" ziarului Libertatea pentru darnicia cu care o face..." - este mesajul lasat de Bianca Dragusanu pe contul oficial de Facebook.

Bianca Dragusanu si Victor Slav se pregatesc intens sa danseze impreuna pentru o cauza nobila. Victor Slav a declarat pentru emisiunea lui Catalin Maruta ca nu avea cum sa refuze o asemenea invitatie si ca imediat ce a auzit oferta a spus DA:

"Dansam pentru niste copii, nu avem cum sa nu raspundem prezent la asa ceva." - a spus prezentatorul tv.

Motivul pare a fi insa altul. Pentru un singur dans, Bianca si Victor vor primi 7.000 de euro de persoana, informeaza Ziarul Click.