Setari Cookie-uri

Drama Nicoletei Luciu: "Renunta la alcool! Copiii intreaba de tine!"

Adevarul despre viata Nicoletei Luciu.

Multe femei si-ar dori sa aiba o viata precum a Nicoletei Luciu. Insa iata ca vedeta nu este tocmai fericita. Desi are un sot care o iubeste si patru copii superbi, Nicoleta are o relatie extrem de rece cu tatal sau.

Prezentatoarea tv a fost de acord sa vorbeasca despre cel mai sensibil subiect pentru ea: dependenta de alcool a tatalui sau. Luciu a spus ca este dispusa sa faca orice pentru ca Ion Luciu sa renunte la acest viciu si sa fie un tata mai bun. In plus, barbatul nici nu a apucat sa isi vada nepoteii:

"Renunta la alcool, pentru ca tripletii si Zsolt jr. vor sa te cunoasca, copiii ma intreaba de tine. Daca renunti 6 luni la alcool, promit ca te iau acasa sa-i cunosti pe cei mici. O sa te las sa stai cu ei, sa mergi cu ei in parc, sa va jucati, sa faci parte din viata lor.” – i-a spus Nicoleta Luciu tatalui sau, informeaza Click.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Sotia lui Zsolt a incercat sa isi incurajeze tatal somer:

In 30 de ani, mi-am vazut o singura data tatal zambind. Tata ar trebui sa puna familia pe primul loc. Nu conteaza ca esti somer sau ca nu ai nimic, atunci cand ai familie si traiesti in armonie vin toate de la sine. Atunci cand ai familie, ai motive sa lupti, pentru care sa te trezesti dimineata.” – a adaugat aceasta.

Ion Luciu a fost invitat la KanalD pentru a vorbi despre relatia dintre el si fiica sa, Nicoleta:

Un an de zile nu m-am putut abtine. Beam din cauza stresului. Am avut serviciu bun si nu mi-a fost greu sa cresc cei trei copii. Am fost putin exigent ca sa nu faca prostii copii mei. Ii certam sa nu se duca in discoteci, noaptea tarziu... De la liceu, Nicoleta a facut Vulcan, trebuia sa vina direct acasa. Le-am interzis sa stea cu lumina aprinsa, mai bine sa se duca sa se odihneasca.

Citește și:


Fetele mele sunt destepte, ma mostenesc. Acum avem relatii bune, mi-am vazut nepotii... Pe ceilalti trei copii nu stiu cum ii cheama, nu le stiu numele lor si nu ii cunosc. Relatia nu e apropiata, imi da pachete si bani, sunt multumit ca au grija de mine. Am fost exigent cu copiii mei, am fost un tata sever.

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.