Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, prima imagine in costum de baie pe 2014! Uite cat de slaba este!

Bianca Dragusanu, mai slaba ca niciodata.

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt inca in vacanta in Turcia. Cei doi au decis ca este momentul sa nu se mai lase influentati de cei din jurul lor si sa mai dea o sansa relatiei.

Acestia sunt insotiti de inca o familie cu un copil. Pentru a se face placuta in randul prietenilor, Bianca a fost nevoita sa aiba grija de o fetita. Echipata in costum de baie si acompaniata de micuta Aylin, roscata a decis ca este timpul si pentru un selfie (cel mai intalnit tip de poza de pe profilul sau de Facebook).

Bianca a facut rapid o poza sexy, cu fetita in spatele ei, si a urcat-o pe unul dintre site-urile sale de socializare. Aceasta este prima imagine cu Bianca Dragusanu in costum de baie pe anul acesta.

Mandra ca nu trebuie sa se mai ascunda, fosta si probabil viitoarea doamna Slav a postat cateva imagini realizate in aceasta escapada amoroasa. Una dintre fotografii este realizata in urma cu cateva ore - Bianca se pregatea sa faca mici sprinturi prin parcarea statiunii. Echipata corespunzator, si cu abdomenul la vedere, Bianca zambeste catre fotograf (cel mai probabil - domnul Slav).

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.