Dragoste cu nabadai si la cat mai multa publicitate.

Dupa divort urmeaza IMPACAREA. Cum Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai aveau nimic nou de adus in telenovela lor, producatorii s-au gandit sa ii trimita in vacanta in Turcia, intr-un resort de lux pentru a se impaca.

Cei doi amorezi au petrecut cateva zile departe de presa din Romania, insa ne-au tinut la curent cu tot ce au facut pe acolo. Bianca a avut grija sa posteze imagini pe contul oficial pe Facebook cu cele mai neinteresante activitati: se relaxa la piscina, mergea la micul dejun, iesea la alergat - fiecare ocupatie era insotita de o poza reprezentativa.

Cum vacanta lor este pe sfarsite, Bianca si Victor au hotarat sa incinga spiritele - asa ca au postat o poza pe site-ul de socializare - dovada ca INCA sunt impreuna (sau ca sunt atat de bine platiti incat lasa ca media sa le dicteze viata).

"Marea ciufuleala:)) in Kung Fu style:)))" - scrie Bianca in descrierea fotografiei.

In imagine Victor isi paruieste fosta sotie: "Bianca, paruita si bruscata de Victor in vacanta" - scrie ziarul Click.

Simona Gherghe a anuntat in emisiunea Acces Direct ca Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou impreuna.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a declarat Mara Banica, invitatul Simonei.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: