Oana Zavoranu face tot posibilul sa revina in atentia noastra. Vedeta colaboreaza cu doctorum Kasem (modelatorul Biancai Dragusanu) pentru o campanie de promovare a operatiilor estetice.

Recent, de buna voie si nesilita de nimeni, Zavo a urcat iar pe masa de operatii. Aceasta a vrut sa isi mareasca sanii, asa ca a ales silicoane de UN KILOGRAM (inca putin si o ajunge pe Nicoleta Luciu).

Potrivit Click, in anul 2007, cand si-a pus pentru prima data silicoane, Oana a optat pentru silicoane de 450 de mililitri fiecare - cand s-a uitat in oglinda, a zis ca arata ca niste baloane umflate si de aceea a hotarat sa si le scoata.

Oana Zavoranu a postat deja pe contul personal de Facebook o fotografie realizata chiar de iubitul sau arab. Vedeta este inca in spital si se reface treptat dupa operatie.

"Ca dupa operatie......:))))),dar fff mandra de tot ce vad in oglinda.,iar Tomer a fost un dulce si un grijuliu.....kiss and love.....am simtit dragostea si grija pe care mi-ati purtat-o si de asta si din muuuulte alte motive va iubesc eu atat de tare...sunt cu adevarat un om iubit de Dumnezeu." - scrie Oana in descrierea imaginii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: