Setari Cookie-uri

Foto: La 24 de ani a ajuns sa arate precum o papusa gonflabila! Despre ce vedeta din Romania este vorba?

Operatiile estetice i-au distrus complet corpul.

Are 24 de ani si este plina de operatii estetice si interventii "de infrumusetare". Numele ei este Loredana Chivu si multi o cunosc ca asistenta pacatoasa a lui Dan Capatos.

Tanara vrea sa ii ia locul Biancai si sa devina noua Barbie de Romania. Dimensiunile sale sunt 93-60-90 si are 1,74 metri inaltime si arata cam asa:

Loredana este dependenta de operatii estetice. Aceasta si-a marit de trei ori sanii si buzele, informeaza Cancan. Pana si zona de sub ochi a cerut sa ii fie albita. Motivul? Nu arata bine cand este nemachiata. (Dar a vazut-o cineva nemachiata?)

Cu ce se ocupa Loredana Chivu? Aceasta nu este doar asistenta la Un show pacatos, ci se ocupa si de modeling si alte "profesii" care ii aduc bani frumosi:

"Loredana este constienta ca prezenta la Antena i-a adus notorietate si, din acest motiv, nu considera ca trebuie sa forteze nota! Basca, ea castiga mult mai bine din alte job-uri!

Citește și:

Ca animatoare in club sau la o petrecere incaseaza in jur de 500 de euro, iar daca este dorita ca clienta falsa, pretul poate creste, in functie de orele pe care trebuie sa le “lucreze”! Si cum are peste 10 chermeze de acest gen pe luna, e clar ca este multumita cu banii." - a declarat o prietena a fetei, informeaza WowBiz.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.