Se despart sau nu? Presa din Romania este convinsa ca intre Adrian Mutu si Consuelo nu mai este nimic de cateva luni bune, insa fotbalistul neaga vehement aceste zvonuri.

Adi Mutu a oferit in exclusivitate o declaratie pentru ziarul Click, in care a vorbit despre presupusul divort. Briliantul a avut numai cuvinte de lauda la adresa sotiei sale, spunand ca aceasta este o femeie puternica, luptatoare, care stie ce isi doreste de la viata:

O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale.

Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot.” – a declarat Adrian Mutu pentru sursa mai sus citata.

Potrivit unor apropiati ai cuplului, Mutu si Consuelo nu s-au mai vazut de la sarbatori, mai exact de cand Mutu a venit si a semnat cu Petrolul. Gurile rele spun ca fotbalistul a si mers mai departe cu viata sa sentimentala, intalnind o tanara care i-a furat inima.

Consuelo nu a oferit nicio declaratie oficiala inca, insa s-a confesat pe pagina sa de Facebook. Frumoasa bruneta a postat urmatorul mesaj:

Gandeste ca o regina. O regina nu se teme sa aiba esecuri. Un esec e un pas spre maretie, schimbare, transformare."

foto interior si prima pagina: Facebook

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: