Setari Cookie-uri

Iata dovada: Bianca Dragusanu A FUGIT in secret in America! Nu se mai intoarce

Bianca Dragusanu s-a mutat oficial in America.

Adio, Bianca Dragusanu?! Nu prea cred asta.

Bianca Dragusanu o ia pe urmele Monicai Gabor si se refugiaza in America. Potrivit ziarului Click, vedeta a plecat in State, iar biletul cumparat a fost doar dus.

Fosta doamna Slav se lauda prietenilor ca a parasit definitiv Romania. Se pare ca roscata a hotarat ca este timpul sa isi schimbe radical viata - si a ales Miami, Statele Unite. Inainte de a pleca, Bianca a postat cateva imagini pe contul personal de Facebook, insa nimeni nu a banuit ce urmeaza.

7 mai - isi lua ramas bun de la catelusa ei

"Dragostea mea e suparata, chiar daca e alintata... simte ea ceva"

6 mai - posta citate inspirationale + facea cumparaturi pentru drum

Cei care iti spun " nu poti" sau " nu vei reusi" sunt de fapt cei care se tem ca VEI PUTEA si VEI REUSI! soooo....i know only
One way-> My way

Citește și:

In urma cu cateva ore, Bianca a postat o fotografie pe site-ul de socializare cu orasul Miami.

Ani la rand Bianca a incercat sa obtina viza pentru America, insa de fiecare data a fost refuzata pe motivul ca nu are un venit permanent. Insa iata ca de ziua ei, 6 martie, vedeta a reusit sa ii convinga pe cei de americani ca se intretine singura si castiga destul de bine din contractele de imagine (fiind una dintre cele mai populare vedete din Romania), incat nu intentioneaza sa emigreze, informeaza sursa mai sus citata.

Din nou singura, Bianca Dragusanu este in cautarea unui barbat precum Mr Pink (iubitul Monicai Gabor).

Vedeta a declarat recent ca intre ea si Victor Slav nu va mai fi niciodata nimic:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - declara recent Bianca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.