Setari Cookie-uri

Foto: Ati vazut-o cum arata? Femeia cu barba cucereste internetul

Adevarul despre femeia cu barba.

Are doar 25 de ani si este o femeie intr-un corp de barbat (bine, ce a mai ramas din acel barbat).

Numele lui este Thomas Neuwirth si reprezinta Austria la Eurovision 2014. In momentul in care urca pe scena devine Conchita Wurst, o femeie inalta, slaba, cu picioare lungi, par perfect... si barba. Desi s-a transformat complet in timpul procesului de schimbare de sex, Thomas nu a renuntat la barba lui neagra si deasa. Motivul? Parerea mea este ca doar asa reusea sa atraga atentia - am vazut numerosi transexuali, insa niciodata unul care sa isi pastreze barba.

In semifinala Eurovision, Conchita a purtat o rochie superba aurie, stil sirena si cu o mica trena. Cu un machiaj puternic de seara, femeia cu barba a aratat incredibil - de parca participa la un concurs de Miss Universe (doar barba ce o dadea de gol).

Thomas Neuwirth a avut numeroase dificultati pe parcursul carierei sale. Barbatul sustine ca s-a confruntat cu numeroase atacuri, chiar si in aceasta perioada de promovare pentru concurs - state precum Russia, Armenia si Belarus i-au atribuit cuvinte jignitoare, numindu-l "Focar de sodomie".

Citește și:

"Hey, sunt doar o cantareata intr-o rochie fabuloasa, cu par superb si o barba! Pot spune doar ca multumesc pentru atentia acordata. Daca aceste cuvinte sunt doar pentru mine ca persoana, pot sa traiesc cu asta. Stii, sunt destul de paros. Este foarte ciudat ca putin par facial poate face atata spectacol" - a raspuns tanarul potrivit Dailymail.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.