Setari Cookie-uri

Foto: Bianca a fugit DIN NOU cu Cristea? Iata imaginea

Bianca Dragusanu, vacanta neasteptata.

Va spuneam ieri ca Bianca Dragusanu a plecat definitiv din Romania - dupa numeroase incercari, vedeta a obtinut in sfarsit viza de America si a hotarat sa isi incerce norocul in State.

Roscata a postat recent pe contul oficial de Facebook o fotografie cu ea, pe terasa unui zgarie nori. Imaginea a reusit sa stranga in doar cateva minute de la postare peste 10.000 de like-uri.

O fana indrazneata a intrebat-o cine ii face pozele daca ea a plecat singura. Raspunsul unei alte tinere este incredibil - "Cristea i le face!"

Oare Bianca si Cristea sunt din nou impreuna sau a fost un raspuns ironic?

Din nou singura (asa spune ea), Bianca Dragusanu este in cautarea unui barbat precum Mr Pink (iubitul Monicai Gabor).

Vedeta a declarat ca intre ea si Victor Slav nu va mai fi niciodata nimic:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - spunea recent Bianca.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.