Setari Cookie-uri

Foto: Nu o recunosti! Cum arata Loredana Groza cu parul scurt si fara machiaj?

Adevarata fata a Loredanei Groza.

Fiecare aparitie a Loredanei Groza este una demna de covorul rosu: tinute cat mai sofisticate, pantofi cu toc cui, machiaj puternic si coafura perfecta.

Dar cum arata in realitate, cand renunta la extensii, tocuri si machiaj? Ca o femeie obisnuita!

Cantareata a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie in care este complet naturala. Vedeta are parul scurt, tuns filat, nu poarta absolut deloc machiaj si este imbracata intr-o tinuta sport - colanti negri, bodysuit rosu, ciorapi portocalii si adidasi. Lori si-a accentuat talia de viespe cu ajutorul unei curele groase.

Loredana Groza a slabit foarte mult in ultimele luni. Artista a inceput sa mearga regulat la sala de fitness, sa faca mult mai mult sport si si-a schimbat stilul alimetnar. Asa cum era de asteptat, rezultatul nu a intarziat sa apara. Din vedeta cu forme, Lori s-a transformat intr-un adevarat top model.

Citește și:

Potrivit Cancan, Lori consuma in fiecare dimineata apa calduta. Si se pare ca functioneaza! Dimineata, pe stomacul gol, poti bea unul sau chiar doua pahare de apa calda cu miere, lamaie, sirop de agave sau alte arome.

Care sunt beneficiile acestui "tratament" naturist?

"Se pare ca apa calda chiar ajuta la silueta. Sunt foarte multe persoane care re­curg la acest mic "truc" atunci cand lupta cu kilogramele in plus sau vor sa se mentina. Unul sau chiar doua pahare generoase de apa calduta, par­fumate cu o felie de lamaie, dimi­neata, pe stomacul gol, imediat dupa trezire pot face minuni.

Nu sunt putine persoane care sustin ca in cateva luni, fara o dieta speciala, poti scapa de aproximativ 3 kilograme cu ajutorul acestui mic truc", a spus Ioana Ginghina pe blogul sau, informeaza sursa mai sus citata.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.