Setari Cookie-uri

Foto: Soc in lumea mondena! Beyonce divorteaza de Jay Z?!

Aceasta este stirea momentului!

Relatia dintre Beyonce si Jay Z scartaie.

Dupa conflictul dintre Jay Z si Solange Knowles (sora lui Beyonce), presa mondena si-a indreptat atentia asupra celui mai influent cuplu din lume: Lady B si King J.

Prezentatoarea Wendy Williams a dezvaluit in emisiunea sa un detaliu pe care nimeni nu l-a observat pana acum - este vorba despre stergerea tatuajului de pe degetul inelar al lui Beyonce.

La scurt timp dupa oficializarea relatiei cu Jay Z, cantareata si-a tatuaj pe degetul pe care poarta inelul de logodna cifra romana "IV", care simboliza ziua ei de nastere (4 septembrie), ziua de nastere a lui Jay Z (4 decembrie) si ziua nuntii lor (4 aprilie).

foto: captura Dailymail

Potrivit Dailymail, in urma cu cateva saptamani Beyonce a postat pe contul personal de Tumblr o fotografie in care apare cu un plasture pe degetul inelar, semn ca urma un tratament pentru indepartarea tatuajului.

Citește și:

foto Beyonce.com

Relatia dintre Jay Z si Beyonce este prezentata ca una frumoasa si extrem de puternica, insa dupa filmuletul cu scandalul din lift, lumea incepe sa aiba indoieli in ceea ce priveste aceasta "iubire".

Va spuneam recent ca motivul pentru care Solange a sarit sa il bata pe Jay Z are legatura cu relatia apropiata dintre rapper si Rihanna. cantareata a reactionat astfel deoarece l-a auzit pe Jay Z spunand ca el va merge singur la after party-ul Met Gala organizat de nimeni alta decat Rihanna (rivala lui Beyonce).

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Cei doi au avut parte de un mic conflict inainte de marea bataie - Jay Z a aflat ca prietenii lui Solange se foloseau de numele rapperului pentru a fi lasati sa participe la o petrecere exclusivista organizata in hotelul The Standard din Manhattan. Artistul s-a enervat si i-a interzis cumnatei sale sa se mai foloseasca de reputatia lui.

Citește și:

"Doi prieteni de-ai ei, care nu erau imbracati pentru eveniment, au venit la The Standard si au facut o scena in holul hotelului. Nu voiau sa plece si spuneau ca il cunosc pe Jay Z. Ei pretindeau ca erau oaspetii lui si nu oaspetii ei.

Directorul hotelului a avut o discutie cu Julius, bogyguardul lui Beyonce. Jay Z s-a suparat foarte tare si i-a spus lui Solange sa nu se mai foloseasca de numele lui." - a declarat un prieten apropiat al lui Jay Z.

La scurt timp dupa asta, cu cateva minute inainte de a pleca din cladire, Jay Z o anunta pe Beyonce ca va merge singur la petrecerea Rihannei. Atunci Solange a luat foc si a sarit in ajutorul surorii, informeaza Dailymail:

"De ce nu mergi acasa?" - l-a intrebat Solange pe Jay Z.

"De ce sotul tau trebuie sa mearga in club singur?" - a continuat Solange catre Beyonce.

Apoi cei trei au urcat in lift si a inceput scandalul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.