Setari Cookie-uri

Foto: Nu mai arata asa! Adevarata fata a lui Jennifer Aniston

Jennifer Aniston a ajuns de nerecunoscut.

Adio, frumusete! Adio, par superb.

Ce nu trebuie sa faca o actrita pentru un rol important?! Jennifer Aniston a fost acceptata pentru un rol in filmul Cake, primul film serios in care joaca aceasta (nu este comedie!).

Vedeta, cunoscuta pentru serialul din Friends, a renuntat la lookul glam cu care ne obisnuise. Recent Jen a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se afla pe platourile de filmare ale filmului. Cu parul tuns bob, haine lejere, casual, si fara pic de machiaj, aceasta parea vizibil imbatranita.

Jennifer Aniston si Justin Theroux au probleme in cuplu. Acestia se iubesc, insa petrec foarte mult timp separat, iar relatia incepe sa se raceasca. Ei fac tot posibilul sa ramana impreuna si de aceea au ales sa mearga la sedinte de terapie de cuplu:

"Jen si Justin se iubesc, sunt pe deplin dedicati unul altuia. Sperau sa fie deja casatoriti, dar angajamentele din cariera le-au dat planurile peste cap anul acesta. Au fost o vreme la terapie de cuplu. Amandoi regreta ca nu au petrecut mai mult timp impreuna (...) si au decis ca anul viitor va fi diferit." - a declarat o sursa pentru MailOnline, informeaza Mediafax.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.