Setari Cookie-uri

Foto: Cel mai tare tatic! Imaginea cu Connect-R si fiica lui care face record de like-uri pe Facebook

Connect-R, un tatic fericit.

Cantaretul Connect-R si-a botezat recent micuta.

Artistul a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu el si fiica sa, iar in scurt timp de la postare aceasta a devenit virala pe contul de socializare. Dupa numai 15 minute de la postare, poza a reusit sa stranga peste 15.000 de like-uri, 43 de share-uri si 200 de comentarii.

Connect-R este imbracat in camasa si vesta, iar Maya poarta o rochita inflorata, cu un accesoriu pe cap. Imaginea este facuta inainte de a intra in biserica pentru botezul fetitei. Artistul se poate lauda cu o familie superba. Majoritatea comentariilor lasate de fanii acestuia sunt de apreciere - toti ii spun ca este un tatic fericit si norocos.

Misha, sotia artistului, a vrut sa scape de toate kilogramele acumulate in perioada sarcinii... si a reusit. Frumoasa blonda a slabit 17 kilograme in doar trei luni. Surse din anturajul vedetei au declarat pentru Ziarul Ring ca aceasta arata incredibil:

Citește și:

"Misha arata demential acum. A slabit 17 kilograme in trei luni. Mai vrea sa slabeasca inca noua kilograme si, la cat e de ambitioasa, o sa scape repede de ele.

Face sport mult, merge la sala regulat. Nu tine o dieta stricta pentru ca alapteaza, dar are grija ce mananca. Fara dulciuri, fast-food, carbohidrati si alte prostii de genul acesta. Mananca pui, peste, vita, legume, dar atent preparate. In cate o duminica isi mai face poftele." - a declarat un prieten apropiat cuplului, informeaza sursa mai sus citata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.