Setari Cookie-uri

Foto: Nu te asteptai la asta! Mihaela Radulescu, surpriza URIASA pentru romani! Ce ne pregateste?

Nu, nu revine in televiziune.

MIhaela Radulescu a pregatit o surpriza de zile mari pentru toti romanii (in special femei). Fosta vedeta de televiziune a lucrat in secret la un proiect incredibil - este vorba despre a patra carte scrisa de ea, carte ce va fi lansata in cateva zile in Romania.

Mihaela a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu cartea, spunand doar ca mai are nevoie de coperti si o lansare asa cum merita. Iubita lui Dani Otil este foarte mandra de subiectul pe care l-a ales de data aceasta - "Cum iubesc barbatii" (usor inspirata din Mircea Cartarescu si a lui De ce iubim femeile).

"Cartea cea noua, a patra, e gata. Gata pentru voi. Mai trebuie sa-i puna editura Polirom niste coperti:))) si la targul de peste vreo 2 saptamani... e a voastra.
" Cum iubesc barbatii".
Pe tine...cum te iubeste barbatul TAU ? Am citit niste raspunsuri adorabile pe pagina mea publica si mai vreau ! Mai vreau sa indrazniti sa " decupati" o secventa din iubirea voastra, scurta si intensa:). Descrierea, nu ...:))))
" - a scris Mihaela in descrierea fotografiei.

Citește și:

Mihaela Radulescu a hotarat ca este timpul pentru o noua coafura si culoare. Fosta vedeta de televiziune a mers la stilistul personal pentru un look complet nou. Aceasta s-a tuns pana in zona umerilor, s-a vopsit o nuanta mai deschisa si a ales si cateva suvite de iluminare pentru un look natural, de vara.

"Schimbat culoarea. Si tunsoarea. Culmea, barbatul e acelasi...de 6 ani :)))))" - scrie Mihaela amuzata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.