Setari Cookie-uri

Foto: Catalin Botezatu se intoarce acasa! Cum a decurs operatia?

Catalin Botezatu revine in Romania.

Catalin Botezatu zambeste din nou.

Designerul si-a revenit dupa operatie si este mai fericit ca niciodata - este un nou inceput pentru el. Catalin a fost nevoit sa se interneze de urgenta in urma unor analize amanuntite. Acesta a fost operat pe cord deschis, iar interventia a fost un adevarat succes.

Bote a tinut mortis sa multumeasca tuturor pentru mesajele de incurajare, asa ca a postat un mesaj pe contul personal de Facebook:

"In drum spre casa , Yoko si Daisy au fost ca un "gps" emotional catre un nou inceput in viata mea. Multumesc miilor de persoane si prietenilor mei care au fost alaturi de mine si m-au sustinut in toata aceasta perioada , facandu-ma sa ma simt cel mai bogat om din lume din acest punct de vedere!" - scrie Catalin Botezatu.

Fostul iubit al Biancai Dragusanu se bucura ca a ales o clinica din Turcia pentru aceasta interventie. Acesta a fost tratat foarte bine, iar personalul a facut tot posibilul sa se simta ca acasa. Dupa ce a iesit de la reanimare, Bote a fost servit cu un platou cu fructe si prajituri delicioase.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.