Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre nunta lui Kim Kardashian

Kim Kardashian, surprize peste surprize pentru invitati.

Kim Kardashian si Kanye West ii vor face "pe invitatii lor sa descopere Palatul Versailles", cu ocazia unei vizite private, ce va fi organizata vineri, cu o zi inainte de sarbatorirea casatoriei cuplului, au anuntat reprezentantii celebrului palat-muzeu, citati de AFP, informeaza Mediafax.

Evenimentul va avea loc dupa inchiderea programului de vizitare a celebrului palat al regelui Louis al XIV-lea, situat la cativa kilometri de Paris.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa aceea, invitatii vor merge intr-un alt loc, care nu a fost insa dezvaluit.

Rapperul american si logodnica sa mizeaza pe efectul surpriza in organizarea nuntii lor.

Deja parinti ai unei fetite, cei doi s-ar fi casatorit civil in California, la inceputul lunii mai, potrivit revistei People. "Nu comentez aceasta informatie", a declarat purtatoarea de cuvant a starletei Kim Kardashian, Ina Treciokas.

Citește și:

Potrivit presei italiene, o mare petrecere de nunta ar urma sa aiba loc sambata seara la Florenta, in Forte Belvedere, o fortareata din secolul al XVI-lea construita de familia Medici si utilizata in zilele noastre ca spatiu expozitional.

Un purtator de cuvant al municipalitatii din Florenta a confirmat, vineri, aceste informatii si a spus ca banii platiti de cuplul american vor fi folositi pentru a finanta diverse proiecte ale orasului italian.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.