Kim Kardashian si Kanye West ii vor face "pe invitatii lor sa descopere Palatul Versailles", cu ocazia unei vizite private, ce va fi organizata vineri, cu o zi inainte de sarbatorirea casatoriei cuplului, au anuntat reprezentantii celebrului palat-muzeu, citati de AFP, informeaza Mediafax.

Evenimentul va avea loc dupa inchiderea programului de vizitare a celebrului palat al regelui Louis al XIV-lea, situat la cativa kilometri de Paris.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Dupa aceea, invitatii vor merge intr-un alt loc, care nu a fost insa dezvaluit.

Rapperul american si logodnica sa mizeaza pe efectul surpriza in organizarea nuntii lor.

Deja parinti ai unei fetite, cei doi s-ar fi casatorit civil in California, la inceputul lunii mai, potrivit revistei People. "Nu comentez aceasta informatie", a declarat purtatoarea de cuvant a starletei Kim Kardashian, Ina Treciokas.

Potrivit presei italiene, o mare petrecere de nunta ar urma sa aiba loc sambata seara la Florenta, in Forte Belvedere, o fortareata din secolul al XVI-lea construita de familia Medici si utilizata in zilele noastre ca spatiu expozitional.

Un purtator de cuvant al municipalitatii din Florenta a confirmat, vineri, aceste informatii si a spus ca banii platiti de cuplul american vor fi folositi pentru a finanta diverse proiecte ale orasului italian.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: