Setari Cookie-uri

Foto: O poza cu Rihanna starneste controverse uriasa in Marea Britanie! Uite cum apare cantareata

Rihanna este din nou in atentia noastra.

Rihanna a indraznit si a aparut aproape goala la gala Council of Fashion Designers of America Awards pentru a isi ridica premiul de Fashion Icon Award. Foarte multe persoane au comentat atunci ca vedeta exagereaza cu aparitiile sale si ca ar trebui sa se gandeasca la faptul ca este un exemplu pentru numeroase tinere.

Iata ca nici nu s-au calmat apele si RiRi socheaza din nou. Artista a lansat parfumul Rogue, iar imaginea de promovare este aceasta:

Autoritatile din Marea Britanie au interzis deja ca afisele publicitare cu Rihanna sa fie postate sau promovate in media, pe motivul ca sunt "provocatoare" si "sugestiv sexuale".

Momentan, Rihanna se ocupa de promovarea intensa a acestui parfum.

Cantareata a fost numita cea mai eleganta vedeta din 2014 in cadrul galei Council of Fashion Designers of America Awards, iar solista a vrut sa se asigure ca va avea o aparitie de neuitat.

Citește și:

RiRi a pasit pe covorul rosu imbracata intr-o rochie cu 216.000 cristale Swarovski. Tinuta era transparenta si lasa la vedere tot ce se putea. Si pentru ca isi permite, artista a preferat sa poarte doar o pereche de chilotei minusculi. Cu sanii la vedere, Rihanna a pozat din toate pozitiile - poate poate cineva rateaza "bunatatile".

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.