Soc: Antonia, amenintata cu moartea! Ce a facut cantareata?

Soc: Antonia, amenintata cu moartea! Ce a facut cantareata?

Antonia, la un pas de a ceda psihic.

Antonia a fost amenintata de sotul ei, Vincenzo Castellano. Inregistrarile si concluziile unor specialisti sunt probe la dosarul pentru custodia fetitei lor

Razboi in toata regula. In asta s-a transformat lupta pentru obtinerea custodiei micutei Maya. Click! a intrat in posesia unor probe depuse de avocatul cantaretei la dosar, din care reiese ca Antonia este terorizata de Vincenzo.

Mai mult, fetita de doar trei ani este crescuta acum de o familie implicata in conflicte sangeroase.

Un calvar, asta traieste in realitate Antonia. Inca de anul trecut, frumoasa cantareata a tot incercat sa gaseasca intelegere din partea sotului ei pentru a-si putea aduce langa ea fetita. S-a lovit de fiecare data de refuzul ferm al lui Vincenzo, care nu a ezitat sa treaca la injuraturi si amenintari. "Eu te distrug. Dar nu in cariera, ca astea. Eu te distrug personal, Anto!", spune Vincenzo intr-o convorbire telefonica.

Speriata, Antonia il intreaba: "Ma omori?". Mai multe discutii dintre cei doi si informatiile socante stranse de detectivi despre "clanul" Castellano, cat si opinia cunoscutului psiholog criminalist Tudorel Butoi despre acest caz au ajuns pe masa judecatorilor care vor hotari in scurt timp soarta procesului pentru stabilirea domiciliului Mayei.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri