Setari Cookie-uri

Au anuntat cu surle si tambite ca se despart. Acum sunt din nou impreuna

Cuplul nehotarat de la Hollywood.

Actrita Gwyneth Paltrow si cantaretul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care, in luna martie, si-au anuntat despartirea, dupa 10 ani de casnicie, nu exclud ideea impacarii, dupa ce recent au petrecut mai mult timp impreuna, alaturi de familie si prieteni, conform contactmusic.com, informeaza Mediafax.

"Nu au luat inca nicio decizie concreta de a fi din nou impreuna, dar este o posibilitate. Au descoperit ca lucrurile pot merge din nou bine intre ei, ca la inceputul relatiei. Se inteleg intr-adevar foarte bine", a declarat o sursa din anturajul celor doi pentru revista People.

foto: Guliver/ Splash News

Actrita, in varsta de 41 de ani, si solistul trupei Coldplay, in varsta de 37 de ani, inca locuiesc impreuna in aceeasi casa din California, deoarece au dorit ca separarea dintre ei sa fie cat mai usoara pentru cei doi copii ai lor: Apple, in varsta de zece ani, si Moses, in varsta de opt ani.

Citește și:

"Cei doi adora sa petreaca timpul impreuna, cu si fara copii. Ea (Paltrow, n.r.) nu a dorit sa puna punct casniciei. Chris a fost un tata grozav, iar acest lucru a mentinut pasiunea in viata. Se iubesc, iar, daca romantismul va reveni in viata lor, vor merge pana la capat, daca vor hotari ca este cel mai bun lucru pentru ei", a precizat aceeasi sursa.

In presa au aparut recent speculatii ca Gwyneth Paltrow si Chris Martin ar fi din nou impreuna, dupa ce au fost surprinsi in timpul unei cine romantice, in California, la inceputul lunii iunie.

Cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, si-au anuntat despartirea intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.