comunicat de presa:

Vara aceasta, Sore ne propune o piesa tonica si pozitiva, prin care ne indeamna sa ne ascultam inima in tot ceea ce facem si, mai ales, in deciziile pe care le luam in dragoste.

Mesajul piesei “Inima” este ca iti poti gasi fericirea doar daca traiesti in ritmul inimii tale, daca iti traiesti viata pe deplin, fara prejudecati si fara a o transforma intr-un lung sir de compromisuri.

“Piesa Inima este una pozitiva, iar mesajul este sa-ti asculti inima in orice faci, mai ales in dragoste, daca vrei sa fii fericit. Iubirea poate fi capricioasa, iar deciziile pe care le luam pot fi de neinteles, uneori. De aceea, este important sa ne oprim o clipa si sa ne ascultam vocea inimii.“ Sore

Pentru videoclip, artista a colaborat cu regizorul Alex Fotea, cel care si-a pus semnatura regizorala si in cazul clipului piesei „Dor sa-ti fie dor”. Clipul urmareste o poveste de dragoste „nebuna”, alternand intamplarile satrice cu secvente de flashback si scene pline de adrenalina.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul mai multor zile, in care artista a trait fiecare clipa la maxim: a mers pe autostrada la volanul unei masini sport, a sarit pentru prima oara cu parasuta si a facut wakeboarding.

Versurile piesei, lansata alaturi de Media Pro Music, sunt semnate de Sore, impreuna cu Elena Morosanu (Helen), iar productia s-a realizat in studiourile HaHaHa Production.

Sore s-a remarcat pe piata muzicala inca de la 11 ani, ca membra a trupei Dolly, dar recunoasterea a venit in 2011, atunci cand aceasta a fost distribuita in primul serial muzical din Romania, “Pariu cu viata” si a intrat in grupul muzical, La La Band.

Tot din 2011, Sore s-a alaturat HaHaHa Production pentru a se concentra si pe o cariera solo. Primul succes muzical l-a obtinut cu piesa “Different”, despre care Sore spune ca o descrie cel mai bine ca om si ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy in Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alaturi de Mihai Ristea si „Dor sa-ti fie dor”, prima piesa in limba romana a artistei, din cariera solo.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: