Setari Cookie-uri

Foto: E penibil! Cum arata abdomenul lui Carmen Bruma la aproape doua luni de la nastere

Carmen Bruma si imaginea pentru care este aspru criticata.

Cu totii stim ca vedeta Carmen Bruma este o fana inraita a sportului. Aceasta a fost grasa in trecut si de cand a slabit face tot posibilul sa se mentina pe acest traseu - iubita lui Mircea Badea a devenit dependenta de exercitiile fizice - ceea ce nu este un lucru rau, ci dimpotriva. Noi o felicitam pentru silueta frumoasa pe care o are.

Dar de la a te lauda cu un stil de viata sanatos si pana la a te lua la cearta cu fanii tai pentru ca iti spun ca ai burta, e cale lunga. Sa va povestesc la ce ma refer.

Recent, Carmen a postat o fotografie pe contul oficial de Facebook, in care poarta o rochie extrem de mulata. Mai multe fane i-au lasat comentarii, spunandu-i ca are burtica - un lucru normal, avand in vedere ca a nascut in urma cu cateva saptamani, iar uterul este inca inflamat.

Carmen s-a vazut puternic deranjata de aceste afirmatii, asa ca si-a facut cateva poze cu bluza ridicata - pentru ca toata lumea sa vada ca ea NU ARE BURTA!!!

Citește și:

A inteles toata lumea? CARMEN BRUMA NU ARE BURTA!

"Pentru divele exigente de pe fb care mi-au semnalat in urma pozei anterioare ca am burta. Asa arata abdomenul meu de lauza acum 10 min." - este mesajul care insoteste imaginea.

Nu stiu ce a vrut sa demonstreze, insa mie mi se pare penibil si absurd ce a facut. Si daca are burtica (desi nu are), care este problema? Este o femeie care doar ce a nascut.

Orice calcule as face, oricat de mult as incerca sa ma pun in locul ei, tot nu reusesc sa ii inteleg aceasta frustrare.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.