Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata copilul Biancai Dragusanu?

Bianca este cea mai fericita mamica.

Bianca Dragusanu, o mamica fericita si norocoasa.

Vedeta are cel mai ascultator copil: plange foarte rar, nu are nevoie de bona, merge cu mami peste tot si este foarte sociabil. Este vorba despre catelusa Bella, "fetita" Biancai Dragusanu.

Roscata isi trateaza animalutul de compania ca si cum ar fi propriul copil - o duce la salonul de cosmetica, ii cumpara cele mai sanatoase mancaruri, o rasfata cu cadouri scumpe si o ia cu ea peste tot.

Recent Bianca a postat pe contul oficial de Facebook o imagine in care se lauda cu frumusetea ei de bebe - o pitica dragalasa, frumos imbracata si cu parul aranjat:

"Are mama o fetita frumusica foc ,cu 2 codite la un loc" - scrie fosta prezentatoare tv in descrierea imaginii.

Bianca Dragusanu isi doreste cu disperare sa devina mama... si se pare ca vrea sa isi vada indeplinit acest vis in cel mai scurt timp posibil.

Citește și:

Fosta sotie a lui Victor Slav a postat in urma cu cateva saptamani pe contul personal de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Edan, fiul Vicai si al lui Piturca. Vedeta spune intr-un mesaj ca i-a promis baietelului ca pana la anul (pe vremea asta) va avea un copil.

"Pana la anul pe vremea asta, o sa am o mica " partenera" de joaca pentru Edan:)) I-am promis!!" - spune Bianca in descrierea pozei.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.